Saturday, October 22, 2011

Hadiah Harijadi Pertama :)

18 okt 2011. 5.45 petang.

terima kasih. hadiah 1st yang akak dapat untuk tahun ni. really appreciate it. mungkin itu hadiah pertama dan terakhir dari adik sebab lepas ni adik dah jauh. tak pernah terfikir akan dapat hadiah dari adik tahun ni. :)
apapun sangat gembira sebab rasa finally i know that i mean something to you. tq for making me feel special. well, jaga diri. luv u.                

amboi.. kata muka akak tembam macam mickey mouse eh? haha :)

Jika Saya Kata Saya Sayang, Bermakna Saya Sayang Sungguh-sungguh!!

2 comments:

  1. yup. dlm semnggu yg kelam kabut tu msey ada hal yg buat sy tsnyum :)

    ReplyDelete

~ cerita HaTi aku ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...