Wednesday, April 27, 2011

saya suka lelaki pemalu, pendiam dan nampak 'nerd' ~ they are sweet!!

                    awak lelaki begitu? if yes, then i like you! tak tahu kenapa saya rasa lelaki yang punya ciri-ciri begini sangat menarik dan sweet. very attractive! dan kebetulan lelaki-lelaki yang dikenali punyai ciri-ciri ini....


my future husband ~ mr. F
my pet brother

my fav actor, Zahiril Adzim 


              tak pasti atau secara kebetulan mereka ini sangat menarik sebab ade ciri-ciri ini. then, this post should be set as private post. malu kalau orang lain tahu.. weks! :p ~

apa istimewanya lelaki begini?  (pendapat aku la)

  1. diorang nih nampak misteri... buat aku rasa nak tahu lagi banyak pasal diorang...
  2. nampak macam diorang ni helpless.. haha ~ literary nyer la.. buat aku rasa aku perlu ada untuk diorang... seolah-olah they need me. LoL!
  3. nampak sweet dengan sifat misteri diorang. dengan tersipu-sipunya buat diorang tambah-tambah manis!
  4. dan biasenya lelaki begini punya mata renungan yang mengancam!
  5. lelaki pendiam dan pemalu ini selalunya seorang yang pemerhati. kadang-kadang tak sangka perkara kecil pon diorang perasan. 
  6. diorang ade senyuman yang manis sgt! dalam diri manusia, perkara yang pertama yang biase aku suka lihat adalah senyuman. senyuman yang malu-malu memang sangat menarik!
  7. perlakuan kelihatan jujur dan naif. muka nampak innocent jer... hehehe
  8. buat aku lembut hati dengan diorang. aku mudah buka diri aku untuk insan camni... dun know why..
  9. mungkin sebab aku ni anak sulung, yela, biase anak sulung orang kaitkan dengan keras hati, keras kepala, ganas, independent, lasak... so aku suka lelaki yang bertentangan dengan aku.. 
  10. just because i love them.

Jika Saya Kata Saya Sayang, Bermakna Saya Sayang Sungguh-sungguh!!

2 comments:

  1. saya pernah suke lelaki pndiam.. huu :D tp dia sorg jelah.. ngee ~
    tapi tak tahu camne nak tarik perhatian dia.. dah name pon pendiam.. -.-

    btw saya follow awak :D #15
    jemputlah dtg dan kalau rajin follow blog sy :D
    http://hatorubisco.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. thank....kerna memahami perasaan "kami".... saya berdoa kamu bahagia selalu dengansi dia....

    ReplyDelete

~ cerita HaTi aku ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...